Retour & terugbetaling

Voorraadproducten kan je steeds gratis retour sturen binnen het 14 dagen herroepingsrecht. Meld de producten aan via ons retourformulier.

Maatwerk of producten op bestelling kan je gratis retour sturen wanneer onze leverancier dit toelaat. Wanneer gratis retourneren niet toegelaten is bij onze leverancier, kan er een kost aangerekend worden voor deze retour.

We verwijzen steeds wel naar deze voorwaarde:
De consument die een product opent of gebruikt vóór het verstrijken van de termijn waarbinnen het herroepingsrecht kan worden uitgeoefend, wordt geacht wat dit product betreft afstand te doen van zijn herroepingsrecht.


 

Je kan de gekochte goederen, indien gewenst, binnen de 14 dagen na aflevering terugsturen. 
De bedenktermijn van 14 dagen laat de consument toe het gekochte artikel te beoordelen zoals in een winkel. 

Bij het terugsturen moet het product zich in de originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat bevinden. Alle meegestuurde toebehoren, documentatie, garantiebewijzen, kopie factuur en verpakkingsmaterialen moeten bij de retourzending worden toegevoegd. 
Kärcher Center Maes zal het door de klant betaalde bedrag zo spoedig mogelijk aan deze laatste terugstorten, en uiterlijk binnen de 14 dagen vanaf het terugsturen van de producten.

De consument die een product opent of gebruikt vóór het verstrijken van de termijn waarbinnen het herroepingsrecht kan worden uitgeoefend, wordt geacht wat dit product betreft afstand te doen van zijn herroepingsrecht.

De consument zal zijn herroepingsrecht tevens niet kunnen uitoefenen indien hij zich bevindt in één van de andere uitzonderingen beoogd door artikel VI.53 van het Wetboek Economisch Recht, in het bijzonder in het geval waarin het goederen betreft die werden vervaardigd volgens de specificaties van de consument of die duidelijk gepersonaliseerd werden.

Klanten kunnen producten gratis retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van hun bestelling, op voorwaarde dat de volgende criteria worden nageleefd:

Welke voorwaarden gelden voor een succesvolle retourzending? 

Bij het terugsturen moet het product zich in de originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat bevinden. Dit betekent dat het product niet is gebruikt of beschadigd en nog steeds in dezelfde staat verkeert als bij ontvangst. Daarnaast moeten alle meegestuurde toebehoren, documentatie, garantiebewijzen, kopie van de factuur en verpakkingsmaterialen bij de retourzending worden toegevoegd.

Nee, het retourneren van producten is gratis bij Kärcher Center Maes, zolang de retourzending binnen de aangegeven periode van 14 dagen plaatsvindt en aan de retourvoorwaarden voldoet.

Kärcher Center Maes zal het door de klant betaalde bedrag zo spoedig mogelijk terugstorten, uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment van ontvangst van de geretourneerde producten. We streven ernaar om het bedrag zo snel mogelijk terug te storten nadat we de retourzending hebben gecontroleerd en verwerkt.

Nee, het product moet in de originele verpakking worden geretourneerd, samen met alle toebehoren, documentatie, garantiebewijzen en kopieën van de factuur. Het is essentieel dat het product goed wordt verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen.

Als het product bij ontvangst beschadigd is, maak meteen foto's en neem direct contact op met de klantenservice van Kärcher Center Maes. We helpen je graag met een passende oplossing.

 1. Ga naar "Mijn Account" op onze website 
  Log in op je klantaccount op onze Kärcher Center Maes-website.
   
 2. Navigeer naar de pagina "Mijn Retouren" 
  Zodra je bent ingelogd, zoek je in je account naar de sectie genaamd "Mijn Retouren" of "Retourzendingen".
   
 3. Voer je Postcode en Bestelnummer in 
  Op de pagina "Mijn Retouren" vind je een formulier waar je wordt gevraagd om je postcode en bestelnummer in te voeren. Vul deze gegevens nauwkeurig in.
   
 4. Verzending van de Retourinformatie 
  Nadat je alle vereiste informatie hebt ingevoerd en de vragen hebt beantwoord, wordt de retourinformatie naar onze klantendienst gestuurd ter beoordeling.
   
 5. Onze Klantendienst beoordeelt de Retour 
  Onze klantendienst zal je retouraanvraag bekijken en controleren of deze voldoet aan onze retourvoorwaarden. Indien nodig kunnen ze contact met je opnemen voor aanvullende informatie of verduidelijking.
   
 6. Ontvang het Verzendlabel 
  Zodra je retouraanvraag is goedgekeurd, ontvang je van ons een verzendlabel via e-mail. Dit verzendlabel bevat de nodige informatie om het product veilig naar ons terug te sturen.
   
 7. Breng het Product naar een Pakketpunt 
  Print het verzendlabel uit en bevestig het stevig op de verpakking van het product. Breng het product naar het dichtstbijzijnde pakketpunt dat samenwerkt met DHL of DPD, afhankelijk van de instructies die je hebt ontvangen.
   
 8. Je Product wordt teruggestuurd naar Kärcher Center Maes 
  Het pakketpunt zal je product terugsturen naar ons via DHL of DPD, met behulp van het verzendlabel dat je hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je het bewijs van verzending goed bewaart voor het geval er zich problemen voordoen.
   
 9. Terugbetaling 
  Zodra we je geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd op naleving van onze retourvoorwaarden, zullen we zo spoedig mogelijk het door jou betaalde bedrag terugstorten. Houd er rekening mee dat dit uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending zal gebeuren.

De consument die een product opent of gebruikt vóór het verstrijken van de termijn waarbinnen het herroepingsrecht kan worden uitgeoefend, wordt geacht wat dit product betreft afstand te doen van zijn herroepingsrecht.

Toch willen we een uitzondering overwegen binnen deze 14 dagen wanneer het product nog als verkoopbaar aanzien wordt door onze collega's.
Let op: dit moet steeds goedgekeurd worden door één van onze collega's.

We kunnen dit product echter niet meer verzenden als nieuw product, maar als tweedekans artikel.
Stuur tijdens het aanmaken van je retourverzoek steeds foto's van het product door.

We rekenen hier een bedrag aan van 25% van de nieuwwaarde (excl. verzendkosten van de retour, 7.50 euro).

Producten met schade door gebruik zullen nooit teruggenomen worden.