Onderhoud en herstelling van Kärcher toestellen en machines

Kwaliteitsvolle service dragen wij hoog in het vaandel. Onderhoud en herstellingen gebeuren in beide vestigingen in onze eigen werkplaats door gespecialiseerde en opgeleide vakmensen.

Onderhoud en herstellingen in eigen werkplaats

Onderhoud en herstellingen gebeuren in beide vestigingen en onze eigen werkplaats. Elke dag staan er meerdere vakmensen voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring en voortdurende leergierigheid kennen wij ons product door en door. Het is voor ons dan ook een uitdaging u zo snel mogelijk weer operationeel te maken.

Kärcher Lease

Alles bij één partner, innovatieve reinigingstechniek en flexibele financiering. Uw bedrijf laten groeien zonder uw cash flow te overbelasten of u onderneemt graag verstandig? Leasen is vaak een goede oplossing. 

Wij staan u bij, samen met onze partners die hierin gespecialiseerd zijn. Een transparante samenwerking vinden wij daarom belangrijk. U kan bij ons terecht voor financiële en operationele lease vormen. Laat u inspireren door een van onze medewerkers.

Verhuur van Kärcher machines

Grote schoonmaak wordt makkelijk met een Kärcher reinigingsmachine. Zowel zakelijk als particuliere gebruikers die voor korte tijd of een eenmalige opdracht een machine nodig hebben of die op zoek zijn naar een vervangende machine, vinden bij Maes nv precies wat ze nodig hebben. Een ruim aanbod, zo goed als nieuw en uitgerust met de laatste techniek.

Mis nooit nog een promotie

Wil je maandelijks op de hoogte blijven van onze Kärcher promoties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang info over onze Kärcher promoties.