Hoe gebruik je een ruitenreiniger? Ontdek de Window Vac van Kärcher

Maak je ramen eenvoudig en moeiteloos schoon met de Kärcher Window Vac! Deze handige raamreiniger zuigt na het reinigen eenvoudig het water van je ramen op, waardoor er geen druppels of strepen achterblijven.

Zeg vaarwel tegen het gedoe van ramen wassen met spons, handdoek en emmer! Met deze hoogwaardige ruitenreiniger bespaar je zowel tijd als moeite. Op die manier heb je meer tijd voor de leuke dingen in het leven.

Hoe gebruik je de ruitenreiniger van Kärcher?

De slimme combinatie van een spuitfles met microvezeldoek en de zuigfunctie van de Window Vac zorgt voor een uiterst effectieve reiniging en sprankelend schone ramen. Bovendien maakt de handige en ergonomische, op batterij werkende ruitenreiniger, een hygiënische ramenreiniging mogelijk, omdat er geen direct contact is met het vuile water.

Stap 1: Bereid je ramen voor 

Voorbereiding is essentieel: om het beste reinigingsresultaat te bereiken, moeten de ruiten of oppervlakken eerst worden gereinigd en bevochtigd. Pas daarna gebruik je de Window Vac raamstofzuiger om het vuile water op te zuigen. 

Voor een optimale voorreiniging kan je ook gebruik maken van de extra sproeifles: 

Stap 2: Spuit eerst reinigingsmiddel op de ruit

Voordat je de Window Vac op je ramen of gladde oppervlakken gebruikt, is het belangrijk om ze eerst te bevochtigen met een speciaal reinigingsmiddel. Kärcher biedt drie verschillende reinigingsproducten aan voor de Window Vac:

Vul de sproeifles met een mengsel van water en een van de reinigingsproducten. Plaats dit mengsel in de sproeifles en bevestig deze vervolgens aan de Window Vac.

sproeifles in ruitenreiniger

 

Stap 3: Veeg vervolgens het raam schoon

Gebruik een van de verschillende microvezeldoeken om het raam of gladde oppervlak schoon te vegen. Dankzij het klittenbandsysteem kan de microvezeldoek eenvoudig op de sproeifles worden bevestigd en na gebruik gemakkelijk worden vervangen door een nieuwe.

Stap 4: Zuig het vuile water op

Nadat je het raam of gladde oppervlak met een microvezeldoek hebt schoongemaakt, is het tijd om het vuil en het reinigingsmengsel op te zuigen. De ruitenreiniger verwijdert het water zonder druppels of strepen achter te laten.

Hierdoor wordt je raam of gladde oppervlak weer stralend schoon en helder!

Application Image

Waarvoor wordt de Window Vac ruitenreiniger gebruikt?

De ruitenreiniger is geschikt voor alle gladde oppervlakken zoals:

  • Spiegels
  • Kookplaten
  • Deuren
  • Tegels
  • Tafels
  • Ramen

Dankzij het extra smalle zuigmondstuk bereikt hij ook moeiteloos kleinere of moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bijvoorbeeld bij tralievensters of vitrinekasten.

Ontdek het assortiment van Window Vac

52,08 Incl btw

Bekijk

Je ruitenreiniger vervolledigen? Bekijk ons toebehoren voor de Window Vac

28,02 Incl btw

Bekijk

Laat jouw ramen weer stralen met de Window Vac van Kärcher!

Heb je een vraag over de Window Vac van Kärcher of advies nodig over het correct gebruik ervan? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of langs te komen in één van onze vestigingen.