Limited edition: de exclusieve Signature Line

‘The origin of WOW’. Zo verwoorden ze het bij Kärcher zelf. En daar zijn wij zeker mee akkoord. Een beperkt aantal van de beste en meest innovatieve producten uit het indoor-gamma zijn voorzien van de handtekening van Alfred Kärcher himself.

Maar dat is niet alles. Deze high-end producten zijn nog uitgebreider uitgerust dan onze andere producten en sommige beschikken daarnaast ook over exclusieve accessoires die alleen voor deze producten beschikbaar zijn.

Je herkent deze krachtige, meest innovatieve producten aan de hoogwaardige verpakking en uiteraard aan de originele handtekening van technologiepionier Alfred Kärcher.

Waarom een product uit de Signature Line kiezen? 

Alle producten uit de Signature Line zijn exclusieve highest-class producten en staan symbool voor kwaliteit. 

Daarnaast krijg je bij deze producten extra ondersteuning in de app. Denk maar aan extra FAQ’s en reinigingstips, links en aanbevelingen qua accessores. En als extraatje word je automatisch geregistreerd voor 1 jaar extra garantie, bovenop de 2 wettelijke jaren. 

De producten uit de Signature Line kennen ook allemaal extra accessoires, waardoor het toepassingsgebied van deze producten enorm uitgebreid wordt.

  • Beste producten in zijn klasse
  • Uitstekende reinigingsresultaten
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Hoogtechnologische standaard

 Welke producten kan je in deze Signature Line terugvinden?

Enkel de meest innovatieve en krachtige producten van Kärcher dragen de handtekening van technologiepionier en bedrijfsoprichter Alfred Kärcher. Al deze toestellen zijn de beste van hun soort en herken je in één oogopslag door het fraaie design met handtekening. Daarnaast krijg je bij bepaalde toestellen nog leuke extra’s, bovenop de hierboven vermelde voordelen.

1.     Window Vac WV 7 Signature Line

De nieuwe Window Vac WV 7 Signature Line is hét beste apparaat in zijn Kärcher-categorie en onze nieuwe maatstaf in Window Vac's. Met de nieuwe langere zuiglip verwijder je overtollig vocht van grote oppervlakken na slechts één batterijlading, die zorgt voor een extra lange werkduur van 100 minuten.

Deze WV 7 Signature Line wordt in een kwalitatieve premium verpakking geleverd met kleine zuigmond, spuitfles, twee microvezeldoeken en 20 ml reinigingsmiddel.

2.     Draadloze stofzuiger VC 7 Signature Line

De VC 7 Signature Line stofzuiger is dankzij de vele slimme functies hét beste toestel in zijn categorie. Met innovatieve stofsensor en tweede batterij is het toestel altijd klaar voor gebruik.

Deze unieke uitvoering wordt verkocht inclusief filterreinigingstool, spleetmondstuk, turboborstel, afstofborstel en muurbeugel met oplaadfunctie.

3.     Floor Cleaner FC 7 Signature Line

De Floor Cleaner FC 7 Signature Line zorgt voor fris gedweilde vloeren zonder vooraf te stofzuigen. Dit zorgt voor een enorme tijdsbesparing!

Deze exclusieve Floor Cleaner uit de Signature Line wordt verkocht met 500 ml universele reiniger, 30 ml steenreiniger en extra steenrollerset.

4.     Stoomreiniger SC 5 Deluxe Signature Line 

Onze topstoomreiniger SC 5 Deluxe Signature Line zorgt ervoor dat schoonmaken kinderspel wordt. Met enkele hoogwaardige functies zoals de regelbare stoomopbrengst en de VapoHydro-functie is dit toestel echt het van het.

  • De stoomopbrengst is aan te passen aan het oppervlak en de vervuilingsgraad.
  • De VapoHydro-functie zorgt ervoor dat je naast stoom ook heet water kan inschakelen voor de spoelende functie.

Conclusie: de Signature Line bevat enkel exclusieve topproducten.

 De Signature Line stelt niet teleur en bevat enkel exclusieve topproducten. Je herkent ze aan de handtekening van Alfred Kärcher én aan de top kwaliteit. De hoogwaardige verpakking en extra accessoires bevestigen de exclusiviteit en kwaliteit.

  • Beste producten in zijn klasse
  • Uitstekende reinigingsresultaten
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Hoogtechnologische standaard

Wij zijn fan!