Waarom een hogedrukreiniger van Kärcher kiezen?

Of je nu je terras een grondige reiniging wil geven of hardnekkig vuil van je oprit wil verwijderen, met de hogedrukreinigers van Kärcher breng je al je schoonmaakklussen tot een goed einde.

Power/Smart Control toestellen

Premium Home-editie

Home Kit inbegrepen én met tijdelijke boost-modus voor extra vermogen, rechtstreeks ingesteld vanuit de app of via het LED-display op het spuitpistool.

De Home Kit bevat de T-Racer T7 oppervlaktereiniger en 1 liter 3-in-1 steenreiniger. 

De kracht van Kärcher hogedrukreinigers

Met onze hogedrukreinigers heb je een schoon terras in no-time. Al onze modellen hebben hun eigen specificaties en zijn uitbreidbaar met verschillende soorten toebehoren. Met deze toestellen haal je de beste kwaliteit in huis en wordt schoonmaken - of het nu gaat om je terras, je tuinmeubelen, je mountainbikes of je auto (of nog iets anders) - een fluitje van een cent!

Maar waarom zou je nu, naast de top-kwaliteit, nog kiezen voor een Kärcher hogedruktoestel?

1.     Gebruiksvriendelijkheid

De hogedrukreinigers van Kärcher staan bekend om z’n gebruiksvriendelijkheid. Dit door onder meer het Plug 'n' Clean-systeem, dat het eenvoudig maakt om snel en schoon van reinigingsmiddel te wisselen. Daarnaast zorgt het Quick Connect-systeem voor moeiteloze aansluiting en ontkoppeling van de hogedrukslang, het apparaat en het spuitpistool, wat tijd bespaart en frustraties voorkomt.

Met de hoogwaardige aluminium telescopische handgreep gebruik en verplaats je het toestel heel gemakkelijk en comfortabel. De parkeerstand zorgt ervoor dat accessoires gemakkelijk toegankelijk voor je zijn, terwijl het terraspakket en de haspel voor de hogedrukslang extra gebruiksgemak bieden.

2.     Kärcher Home&Garden app

Dankzij de geïntegreerde Bluetooth Connectie kan je de hogedrukreinigers van Kärcher verbinden met de Kärcher Home & Garden app. Je krijgt zo toegang tot allerhande tips & tricks voor nog efficiëntere schoonmaakresultaten.

  • Toepassingshulp met extra tips
  • Montage-instructies
  • Onderhouds- en verzorgingsinstructies
  • Kärcher-serviceportaal

3.     Uitbreidbaarheid

In functie van jouw noden kan je je toestel altijd nog uitbreiden met de nodige toebehoren of reinigingsmiddelen. Zo stel je zelf je toestel op maat samen.

Je kan er ook voor kiezen om meteen het terraspakket bij aan te kopen. Daarnaast is bij de Home-editie de Home Kit inbegrepen. De Home Kit bevat de T-Racer T7 oppervlaktereiniger en 1 liter 3-in-1 steenreiniger. 

Enkele voorbeelden:

Extra toebehoren:

Reinigingsmiddelen:

Een hogedrukreiniger van Kärcher: altijd handig!

Of het nu gaat om het reinigen van je auto, het verwijderen van mos van je terras of het schoonmaken van je tuinmeubelen: met een hogedrukreiniger van Kärcher maak je op een efficiënte en effectieve manier al het hardnekkig vuil weer schoon.