Wat zijn de voordelen van een Kärcher terrasreiniger voor je balkon of terras?

Met de zomer voor de deur, is het hoog tijd om je terras of balkon weer tot leven te brengen. Na maandenlang onder een zeil te hebben gelegen, zijn je tuinmeubelen klaar om weer gebruikt te worden, wachten je planten en bloemen om te bloeien, en lonkt het moment om de gezellige sfeerverlichting weer op te hangen. Gelukkig staat de terrasreiniger van Kärcher klaar om je te helpen met de grote schoonmaak!

In deze blog ontdek je waarom een terrasreiniger zo handig is en hoe je je terras klaarstoomt voor al die heerlijke, zomerse momenten.

Wat is een terrasreiniger?

Regen, sneeuw en wind laten vaak hun sporen achter op je terras, maar in plaats van urenlang te schrobben met een borstel, emmer en zeep, is er een veel gemakkelijkere oplossing: een terrasreiniger.

Met zijn roterende walsborstels en instelbare waterstroom reinigt deze niet alleen je terras op een duurzame, maar ook op zeer efficiënte manier. Of je nu een houten of stenen terras hebt, er bestaat een geschikte walsborstel voor elk oppervlak.

Ontdek de 5 voordelen van een Kärcher terrasreiniger

Efficiënte en gelijkmatige reiniging

Met een combinatie van twee roterende, vervangbare walsborstels en een instelbare waterstroom, wordt al het vuil moeiteloos losgemaakt en direct afgevoerd. Zo reinig jij je terras razendsnel en grondig, zonder onnodig water te verspillen.

Bovendien zorgt de centrale bevestiging van de motor ervoor dat de borstels tot aan de rand van je terras of balkon kunnen reinigen. Zo wordt elk vuiltje zonder moeite weggeveegd.

Terrasreiniger voor alle ondergronden

Met de gemakkelijk te vervangen walsborstels reinig je niet alleen WPC, maar ook alle stenen oppervlakken rondom je huis grondig en voorzichtig. Zelfs gevoelige houten oppervlakken, waarvoor je normaal gesproken geen hogedrukreiniger durft te gebruiken, reinig je zonder problemen met de terrasreiniger.

Aansluiting op je tuinslang

Je kan de terrasreiniger gemakkelijk aansluiten op je tuinslang.

Application Image

Duurzaam waterverbruik

Met de terrasreiniger van Kärcher regel je gemakkelijk en handmatig de waterhoeveelheid, zodat je niet meer water verbruikt dan nodig is tijdens het reinigen van je terras. Dit wordt bereikt door middel van een ventiel waarmee je eenvoudig het watervolume instelt.

Ergonomische houding tijdens het reinigen

Je behoudt een horizontale werkhouding door de ergonomische steel en grip.  

Laat je terras deze zomer weer stralen!

Geen gedoe meer met schrobben en dweilen. Met deze handige terrasreiniger laat je zowel je terras als balkon weer stralen! Heb je een vraag over onze terrasreiniger? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze experts.